Isoleren voor bedrijven

Isoleren voor bedrijven

Isoleren voor bedrijven
Bij bedrijven, vastgoedbeheerders of woningcorporaties verrichten wij de werkzaamheden voor spouwmuur-, dak- en vloerisolatie. En dat niet alleen. Wij zijn gespecialiseerd in het gehele onderhoud van uw gevel, zoals het vervangen, restaureren of renoveren van voeg- en metselwerk, gevelreiniging, schilderen, steigerbouw en meer.

Efficiënt en kostenbesparend isoleren


Wij bieden een totaalpakket aan. Dat werkt vaak efficiënt, kostenverlagend en tijdbesparend. Wij pakken desgewenst de gehele gevel aan, zorgen voor een perfect op elkaar afgestemde planning en spelen met al onze werkzaamheden direct in op de bouwkundige staat waarin wij het pand aantreffen.


Ruime ervaring


Orly & Endevoets heeft een ruime ervaring met het werken voor vastgoedorganisaties, gemeentes en (bouw)bedrijven. Duidelijke afspraken met de opdrachtgever, een strikte naleving van kwaliteits- en veiligheidseisen, een uitgebreid dienstenpakket en aantrekkelijke tarieven kenmerken het werk van Orly & Endevoets. Bovendien staan de medewerkers voor een prettige, zorgvuldige en nette manier van werken, waarbij een goede communicatie met bewoners en andere betrokken partijen centraal staat.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Direct contact

Isolatiecompany

073-6315000

info@isolatiecompany.nl

Rietwaard 32
5236 WC 's-Hertogenbosch

KvK nummer: 16078945
BTW nummer: 803847609B01
Facebook
Twitter

Voordelen van isoleren

  • Lage energiekosten
  • Comfortabel wonen
  • Hogere woningwaarde
  • Milieuvriendelijk
  • Goed voor uw gezondheid
  • 15 Jaar garantie