Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie
Bent u op zoek naar een partij die naast isolatie ook de gehele restauratie of renovatie van uw gevel op zich neemt? Wij bieden u niet alleen vloer-, dak- en spouwmuurisolatie aan, maar ook de renovatie of restauratie van uw gevel. Daarbij kunt u denken aan het vervangen van voeg- en metselwerk, scheurherstel, het reinigen van de gevel, schilderwerk, het renoveren van bijvoorbeeld schoorstenen en meer.

Gevelrenovatie & isoleren

Soms is het voor het isoleren van uw woning nodig om eerst het voeg- of metselwerk van uw woning te repareren. Ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten. Door de isolatie van uw woning te combineren met gevelwerkzaamheden, bent u bovendien vaak voordeliger uit dan wanneer u de werkzaamheden apart uit laat voeren. Doordat wij planning en werkwijze perfect af kunnen stemmen op de door u gewenste werkzaamheden, besparen we tijd en kosten voor u. We nemen u graag alle zorg uit handen.

Waarom gevelrenovatie?

Na verloop van tijd kan het voegwerk gaan brokkelen en het metselwerk beschadigd of gescheurd raken. Wanneer dit gebeurt, moet het voeg- en metselwerk vakkundig hersteld worden. Door vervolgens de gevel te impregneren, beschermt u uw nieuwe voegwerk. Ook gevelreiniging heeft, naast het feit dat uw gevel mooier oogt, vaak een technische reden: door de gevel goed te onderhouden voorkomt u kleine en grote problemen, die ontstaan door vervuiling en vocht.

Uw woning in vertrouwde handen

Als u uw woning laat renoveren door Orly & Endevoets, bent u verzekerd van een optimale kwaliteit. Orly & Endevoets heeft ruime ervaring, kennis en expertise op het gebied van gevelonderhoud. Bovendien staat úw wooncomfort centraal bij alles wat wij doen. U weet vooraf wat er gaat gebeuren, wat u kunt verwachten, hoe de planning eruit ziet en wat de kosten zijn. Daarnaast houdt Orly & Endevoets rekening met omwonenden, milieu en maatschappij door gebruik te maken van milieuvriendelijke technieken die de ondergrond niet beschadigen en waarbij de omgeving nagenoeg schoon blijft.

Wilt u meer weten over gevelrenovatie in combinatie met isoleren? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

Isolatiecompany

073-6315000

info@isolatiecompany.nl

Rietwaard 32
5236 WC 's-Hertogenbosch

KvK nummer: 16078945
BTW nummer: 803847609B01
Facebook
Twitter

Voordelen van isoleren

  • Lage energiekosten
  • Comfortabel wonen
  • Hogere woningwaarde
  • Milieuvriendelijk
  • Goed voor uw gezondheid
  • 15 Jaar garantie