Over Isolatie Company

Over Isolatie Company
Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie en gevelrenovatie bij particulieren, bedrijven en instellingen.
In 2011 zijn wij in de regio Breda met de Isolatie Company gestart als isolatiespecialist voor woningen van particulieren. Vanaf 2013 zijn wij onderdeel van de Orly & Endevoets Groep en richten wij ons naast isolatie en gevelrenovatie bij particulieren ook op isolatie, gevelrenovatie, gevelrestauratie en gevelonderhoud bij woningcorporaties en vastgoedeigenaren.

Onze visie


Een perfecte dienstverlening en een prettige manier van werken staan bij ons centraal. Wij beschikken over de juiste keurmerken en certificeringen en werken alleen met de beste HR++-isolatiematerialen. Bovendien staan we voor een nette en vriendelijke communicatie met bewoners en klanten. We werken met oog voor mens, milieu en maatschappij en nemen u alle zorgen uit handen. Wilt u meer weten over onze visie? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Werken bij Orly & Endevoets


Met ons team doen we iedere dag ons uiterste best om een goede kwaliteit van ons werk voor onze klanten te kunnen waarborgen. De sfeer bij ons is informeel. Spreekt werken bij Orly & Endevoets jou aan? Bekijk dan hier onze vacatures.

Direct contact

Isolatiecompany

073-6315000

info@isolatiecompany.nl

Rietwaard 32
5236 WC 's-Hertogenbosch

KvK nummer: 16078945
BTW nummer: 803847609B01
Facebook
Twitter

Voordelen van isoleren

  • Lage energiekosten
  • Comfortabel wonen
  • Hogere woningwaarde
  • Milieuvriendelijk
  • Goed voor uw gezondheid
  • 15 Jaar garantie